Huis van Inspiratie – Bomen over Bomen: Rein van der Zee

Bomen over Bomen: Rein van der Zee

19 april 2019

Dit evenement is inmiddels afgelopen.

Het Huis van Inspiratie ontvangt de komende tijd iedere vrijdagmiddag een gast die in gesprek gaat over het thema ‘bomen’. Rein van der Zee geeft op 19 april in het Gorcums Museum een workshop fotografie met de smartphone en neemt de bezoekers mee het museum in om te ‘leren kijken’. Daarna neemt hij je ook nog mee naar buiten.

Rein van der Zee is al sinds zijn dertiende aan het fotograferen en maakte er in 1986 zijn beroep van. Nog steeds even bevlogen, werkt hij voor reclamebureaus, uitgeverijen en allerlei andere opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Hij begon zijn carrière met het fotograferen van landschappen en nog steeds maakt hij naast veel ander werk, reisreportages waar omgeving en natuur het onderwerp zijn.

Als Rein een paar mooie bomen ziet, kan hij het niet laten die te fotograferen, als is het met een telefoon. Dit wil hij graag met iedereen delen. Want wat zijn de ingrediënten van een goede bomenfoto? Kom op 19 april naar de Kamer van de Tussentijd (begane grond Gorcums museum) tussen 14.00u en 16.00 uur en Rein legt het graag uit.