Huis van Inspiratie – Fototentoonstelling ‘De boom in’

Fototentoonstelling ‘De boom in’

2 augustus t/m 15 september

Dit evenement is inmiddels afgelopen.

Op vrijdagmiddag 2 augustus opende op de begane grond van het Gorcums Museum de tentoonstelling met foto’s van alle inzenders van de fotowedstrijd ‘De boom in’. Deze wedstrijd werd gehouden door het Gorcums Museum en het Huis van Inspiratie. De foto’s blijven te zien t/m 15 september 2019. Toegang is gratis.

Aanleiding voor de fotowedstrijd was de tentoonstelling Dromen van bomen die nog t/m 15 september 2019 in het Gorcums Museum te zien is. Zo’n 135 deelnemers hebben hun mooiste, gekste, raarste en vooral inspirerendste bomenfoto’s ingestuurd. Uiteindelijk moest de deskundige jury daarom kiezen uit maar liefst 400 foto’s. Uiteindelijk zijn zes bomenfoto’s geselecteerd, waarop vervolgens bezoekers de komende weken hun stem kunnen uitbrengen.

De zes genomineerde foto’s zijn op 2 augustus bekend gemaakt. Deze foto’s hangen uitvergroot in het Museum, in de Kamer van de Tussentijd en in de Kraansteeg (gelegen tegenover het Gorcums Museum).

U als publiek kan hieruit stemmen voor de uiteindelijke winnaar, met het online stemformulier of in het museum zelf.  Per persoon kan 1 genomineerde foto gekozen worden. Inzenden kan tot 10 september 2019. De winnaar zal bekend gemaakt worden op zondagmiddag 15 september.

Bekijk hier de zes genomineerde foto’s:

Foto 1 Foto 2 Foto 3
Foto 4 Foto 5 Foto 6