Huis van Inspiratie – Huis van Inspiratie in de Gorcumse Courant

Huis van Inspiratie in de Gorcumse Courant

Vanaf nu geeft het Huis van Inspiratie je in de Gorcumse Courant wekelijks tips over culturele activiteiten in Gorinchem van partners in ons netwerk. Want hoe zat het ook alweer? Het Huis van Inspiratie is een netwerk met als doel meer mensen in Gorinchem in aanraking te brengen met cultuur. Want cultuur inspireert! Daarom programmeren we zelf van alles: verrassende workshops, lezingen, exposities, educatie en andere verrassende evenementen. Ook laten we Gorcumse instanties samenwerken in originele en toegankelijke activiteiten. Dus zie je het Huis van Inspiratie-logo, dan weet je: dit is misschien wel wat voor mij!

Het Huis van Inspiratie is geen gebouw, maar het heeft wel tijdelijk zijn intrek genomen in de Kamer van de Tussentijd, op de begane grond van het Gorcums Museum. Het Huis van Inspiratie maakt van meedoen een kunst!
En wie doen er mee? Een aantal Gorcumse partijen in het netwerk van het Huis van Inspiratie zijn: Artoteek Gorinchem, Bibliotheek AanZet, Cultuurcoaches Gorinchem, Gorcums Museum, Regionaal Archief Gorinchem, De Spreekkamer van de Stad, De Limonadebrigade, Mooi Gorinchem / VVV… en nog vele anderen. Iedereen kan meedoen! Voor meer informatie, kijk op huisvaninspiratie.com.