Huis van Inspiratie – Ik Toon Café

Ik Toon Café

9 februari 2019

Dit evenement is inmiddels afgelopen.

Juni is opnieuw de landelijke Maand van de Amateurkunst. Gorinchem doet natuurlijk weer mee. Alle hobbykunstenaars uit onze stad en omstreken zetten we graag in de spotlights. Met een programma dat bruist van de creativiteit.

Schilderen, zingen, dansen, fotograferen, toneelspelen, muziek maken, dichten… wat hun creatieve hobby ook is, met Iktoon 2019 krijgen amateurkunstenaars een prachtig podium om hun kunsten te tonen.

Bij het Ik Toon Café op zaterdag 9 februari van 15.30 tot 18 uur kun je meepraten en denken over alle activiteiten die gaan plaats vinden in de maand van de amateurkunst. Wij zijn er ook want we doen met ‘Ik toon op volle toeren’. We gaan samen met artiesten, theatermakers, zangers en ander talent langs bij verzorgingstehuizen. Wil je jouw talent inzetten en meedoen? Kom dan zaterdag 9 februari naar Ik Toon Café in De Vijfzinnen. Tot dan!

Lees meer